Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATINOU!!!! LPG CELLU M6Descriere

Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv si eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorita costumului special nu exista riscul de a se sparge vasele capilare si nici de a se produce vanatai.Ba mai mult, endermologia este o terapie relaxanta pentru organism. Este o solutie recomandata pentru toate tipurile de celulita, chiar si in cele mai avansate stadii ale ei, chiar si in cazul adipozitatilor "incapatanate" care refuza sa fie eliminate prin alte metode.Remodeleaza corpul si reduce volumul mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor.

Principiul de functionare al aparatelor in endermologie este cel al masajului sub presiune – vacuum - aparatul executand miscari de “dute-vino” pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate. Eficienta endermologiei a fost dovedita in peste 80 de studii cinice, care au aratat posibilitatea acestei terapii de a spori circulatia sangelui si a limfei, de a creste numarul fibroblastelor si de a promova productia de colagen.

 

Efecte:

 

LPG cellu M6 endermologie ofera un masaj deosebit de relaxant, ce ofera pacientilor o stare generala de bine si revitalizare. Insa acesta este un beneficiu minor, pe langa celelalte efecte ale terapiei asupra organismului. Masajul de compresie ajuta la o mai buna irigare a pielii si la activarea lipolizei – arderea grasimilor. Manevrele ritmice stimuleaza fibroblastele, avand ca rezultat producerea colagenului si a elastinei.

 

Endermologia LPG cellu M6 – tratament pentru celulita 

Prin masaj se realizeaza desprinderea “cocoloaselor” formate in tesutul adipos si ameliorarea aspectului de “coaja de portocala” al pielii. Totodata se activeaza circulatia fluidelor – sange si limfa – in organism, fapt foarte benefic pentru celulita. Un minim de sedinte necesare pentru ameliorarea celulitei este 20, cate o sedinta pe saptamana.

Endermologia LPG cellu M6 – tratament cosmetic 

Masajul endermologic pentru fata si decolteu, prin vacuum si stimulare ritmica, ofera schimbari vizibile in textura pielii. Masajul realizeaza drenajul limfatic, stimularea fibroblastelor si relaxarea musculara. Endermologiei in cosmetica se adreseaza urmatoarelor aspecte: ten acneic, pori mariti, congestia sinusurilor, piele matura cu riduri, ten cu aspect tern, contururi faciale lasate. 

 

Tratamentele lipomassage LPG sunt benefice pentru :

 

-Trateaza celulita rezistenta la exercitiu si dieta

 

-Trateaza retentie de apa “ picioare grele “

 

-Efect intens si vizibil de remodelare corporala, 

 

- Netezeste pielea neuniforma si elimina aspectul coaja de portocala

 

- Stimuleaza circulatia limfatica si a sangelui 

 

- Dreneaza si reface tesutul conjunctiv 

 

- Creste tonicitatea tesuturilor pielii

 

- Mareste  circulatiei sanguine si limfatice

 

- Nu sparge capilarele si nu provoaca hematoame

 

Cum se realizeaza:

LPG Cellu M6 endermologia este o terapie ce faciliteaza detoxifierea organismului si din acest motiv este esential ca pacientul sa bea o cantitate suficienta de apa inainte si dupa tratament. O sedinta de endermologie dureaza intre 30 de minute, iar pentru rezultate excelente sunt necesare 10 – 20 de sedinte, de trei pe saptamana. Pentru efectuarea masajului endermologic, pacientul trebuie sa poarte un costum subtire si mulat, ca un ciorap, care ii cuprinde tot corpul. Masajul trebuie sa acopere tot corpul, insistandu-se doar pe zonele cu probleme. Pentru rezultate optime, endermologia trebuie completata cu o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice periodice.

Rezultate vizibile in timp  scurt:

 

 Sofisticarea tehnicii simplifica tratamentul (masina este mai intuitive pentru practician ) si accentueaza  efectele asupra pielii si siluetei.*

Rezultate durabile:

Multumita unui adevarat program de re-educare al celulelor.

Dupa un tratament initial de 6 sesiuni(pentru corp ) sau 8 sesiuni (pentru ten ), beneficiul unei sedinte lunare regulate de tratament va vor oferi rezultate aditionale de durata.Inapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT