Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATIOFERTA IMPACHETARI CU PARAFINA MAINI-PICIOARE !!!Descriere:

O sedinta de tratament cu parafina pentru maini si picioare este practic un proces cosmetic care contribuie la hidratarea profunda a pielii tratand pielea sensibila, crapata, intarita sau descuamata.

Parafina, un derivat al petrolului, are un aspect delicat de ceara si se foloseste sub forma de masca pentru a crea o pelicula protectoare si foarte hidratanta pentru piele.
Se foloseste o varietate de parafina medicinala alba, purificata, cu temperatura de topire 42-46°C.

Prin actiunea sa antiinflamatoare, parafina atenueaza durerile cauzate de o circulatie periferica deficitara urmare a purtarii tocurilor sau a afectului afectiunilor de tip reumatism. In timpul aplicarii pe piele, parafina topita se raceste, formand o pelicula, a carei temperatura scade repede pana la temperatura mediului inconjurator. Prin transfer termic, caldura difuzeaza in tesuturi si actioneaza asupra vaselor periferice, dilatandu-le, circulatia singelui accelerandu-se, crescand ritmul de eliminarea a toxinelor.

La DortonSPA efectul obtinut prin tratament cu parafina este unul spectaculos, pielea avand un aspect placut, fin, fiind deosebit de catifelata.

Este deci o alegere potrivita pentru un tratament ale carui efecte se simt si se vad imediat.

Pretul unei sedinte individuale (atat maini cat si picioare) este de 30 lei. La abonament de 10 sedinte beneficiati de 35 % reducere!!!

 Inapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT