Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATINOU LA DORTONSPACENTER!!!---MEZOTERAPIE FACIALAMezoterapia este o metoda dermato-cosmetica de tratament anti-aging la care recurg tot mai multi pacienti,pentru intinerire faciala, pentru a reduce celulita, sau pentru stimularea cresterii parului pe scalp.

Prin mezoterapie, diverse substante naturale sunt distribuite (cu ajutorul unor micro-injectii) precis la nivelul dermului (care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele).

In mezoterapie se folosesc vitamine, substante minerale, aminoacizi, extracte vegetale naturale, substante lipolitice (care "topesc grasimile"), acid hialuronic, antioxidanti, substante vasodilatatoare. Desi se pot utiliza separat, de cele mai multe ori sunt folosite in combinatii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui pacient

Efectele acestei metode de tratament

La unii pacienti aceasta procedura poate produce anumite reactii secundare: o senzatie de arsura care poate dura 15-20 de minute, o durere minora ce poate persista mai multe zile, o usoara umflare locala si modificari discrete de culoare a pielii (echimoze). Aceste fenomene se rezolva de la sine in cateva zile.

Tratamentul implica sesiuni la un interval de 1-3 saptamani pana cand se obtine efectul dorit (6-10 sedinte) si apoi pentru intretinere la fiecare 3-6 luni, sau o data pe luna pentru stimularea cresterii parului. Dupa doua-trei sesiuni pacientii pot vedea deja imbunatatirile aduse de tratament, iar unii pacienti pot observa efecte benefice dupa doar o singura sedinta (de exemplu in tratamentul anti-celulita).

Restrictii si contraindicatii ale mezoterapiei

 

Dupa fiecare sedinta de mezoterapie este recomandata evitarea masajelor si a temperaturilor extreme timp de trei zile.

Ca la orice procedura dermato-cosmetica exista cateva situatii in care mezoterapia este contraindicata: sarcina sau perioada de alaptare, o alergie cunoscuta la una dintre substantele folosite, tulburari de coagulare a sangelui, boli cronice grave. In timpul primei vizite la medicul dermatolog, pacientul va trebui sa ii aduca la cunostinta aceste problemeInapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT