Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATINOU LA DORTONSPACENTER!!!---PRESODRENAJ LIMFATICMetoda de presodrenaj limfatic consta in presarea controlata a anumitor zone ale corpului (picioare abdomen, braţe) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comandă. Echipamentul se prezintă sub forma unui costum care conţine un număr variabil de camere de aer. Fiecare cameră de aer se umflă şi se desumflă individual, începând de la extremităţi către corp.

Tehnica de presodrenaj limfatic este folosita in tratarea  insuficienţei sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi. Presoterapia reactivează circulaţia sanguină şi limfatică , stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociată cu alte terapii cum ar fi cavitaţia sau electrostimularea, este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase si a retentie de lichide.

Un tratament complet de presodrenaj limfatic presupune un ciclu de 10-15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3  şedinţe pe săptămână.

 

 

Contraindicaţii presodrenaj limfatic:

  1. Tromboză venoasă profundă, tromboflebita
  2. Insuficienţă cardiac , ocluzie arterial
  3. Dermatite sau leziuni ale pielii


Inapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT