Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATINOU LA DORTONSPACENTER!!!---MASCA FACIALA CU LEDDescriere :
Experimentele medicale efectuate au dovedit ca puteti obtine rezultate de întinerire de o utilizare specifica de lungimea de unda a luminii emise de LED ( dioda emitatoare de lumina ), si în cazul utilizarii prelungite . Efectul de infrumusetare este similar cu cel produs de tratamentul cu laser , dar fara efecte secundare . Mai mult , acesta poate fi utilizata împreuna cu alte produse cosmetice ca masti de fata de unica folosinta , deoarece aceasta îmbunatateste absorbtia pielii .

Fototerapie masca cu LED-uri stimuleaza 5x producerea de colagen si întareste pielea noastra . Promoveaza proliferarea fibroblaste si colagen din piele , care ajuta albire ta , reducerea porilor si a încercat o atenuare . În acelasi timp , asigura alimentarea activarea celulei , ajuta în mod eficientmetabolismul celular alpielii si reduce riscul de acnee si cosuri .

Un tratament cosmetic complet Photocare cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe saptamana. Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zona care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață. O sedinta dureaza doar 20 minute, este blanda cu pielea, are rezultate vizibile si efect cromoterapeutic, prin jocul colorat al undelor de diferite lungimi.

 

CONTRAINDICATII:

     Situatia actuala sau istoric de cancer.
     Perioada de sarcinii sau  de alaptare
     Infectii sau leziuni în zona tratata.
     Piele cheloida.
     Pielea fragila.
     Stimulatoare cardiace.
     Fotosensibilitate cunoscuta de lumina LED.
     Utilizarea de medicamente care pot provoca  fotosensibilitate.
     Diabet zaharat.
     Vase varicoase in zona de tratament.
     Pacientii care urmeaza sa fie supusi unei interventii chirurgicale in curând, în cazul în care nu au consultat în prealabil medicul.Inapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT