Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

NOUTATIEPILARE LASER PENTRU TOTI LASERUL DIODA 808
 

EPILARE LASER PENTRU TOTI

Laserul diodo 808 nm este în prezent cel mai bun sistem progresiv de indepartare a parului comparativ cu vechiul concept de foto-epilare, care in trecut era cerut în principal, de catre persoanele cu probleme excesive de crestere pilifera (hipertricoza – hirsutism).

 

Laserul Dioda 808

 

Laserul dioda 808nm produce un fascicul de lumina foarte concentrat care are o lungime de unda specifica (808 nm), capabila sa traverseze pielea într-o fractiune de secunda. Energia luminoasa este absorbita de pigment (melanina), situata în jurul radacinii firului de par. In acest fel celulele foliculului de par se "incalzesc" si sunt distruse într-un mod selectiv. Pentru a preveni deteriorarea pielii, varful laserului diodo Epil Experience este racit cu un sistem hidraulic sofisticat asigurand o mai mare eficienta fara riscuri pentru persoana tratata care va  percepe un confort absolut chiar si pe zonele cele mai delicate. Datorita caracteristicilor laserului diodo, spre deosebire de lumina pulsata (IPL) se poate lucra pe toate tipurile de piele, 12 luni pe an.

 

 

 

 

DIFERENTE INTRE IPL SI LASERUL DIODO

IPL                                                                                  VS                                                        LASER DIODO

Max IV/V cu mare grija

TIPURI CILOARE DE PIELE

Toate de la I la VI

Inchis, saten

CULOAREA PARULUI

Inchis, saten, blond, rosu

Mediu/inalt

DURERE

scazut

Fiecare 21/30 de zile

FRECVENZA

Fiecare 30/40 de zile

cresterea parului  incetinita

EFICACITATE

permanenta

15/20 în medie

NUMARUL DE SEDINTE

8/10  în medie pe un normotip

medie

VITEZA DE EXECUTIE

Mare

Nu

RECUNOSTINTE  ȘTIINȚIFICE

Da

Mari

COSTURI DE INTRETINERE

Mici

Pachet/abonament

MODALITATE DE PLATA

fara abonament pentru clientul final

Mare

PRETUL FIECAREI SEDINTE

Comparabil cu o epilare cu ceara

50.000 spot 7/12 mesi

DURATA MANIPULUI

10.000.000 spot 8/10 anni

 

 

  • EFICACITATE:

Laserul diodo 808 nm permite o fotoepilare permanenta prin  principiul fototermolizei selective care loveste celulele embrionare care regenereaza bulbul firului de par. Lumina coerenta si selectiva, cu o lungime de unda de 808 nm, este ideala pentru a lovi cromoforul melanina deoarece este atras numai spre bulb si nu se dispersează. IPL in schimb avand o lumina cu spectru larg, de la 600 la 1200 nm (portocaliu deschis, rosu, violet) este supusa dispersiei; acest lucru influenteaza eficacitatea tratamentului care provoacă o incetinire a cresterii parului, care reia un ritm normal de crestere din momentul în care nu se mai execută tratamentul.

  • LA PRETUL UNEI CERUIRI?

Timpul de executie a tratamentului (12 cm/sec contra 12mm/sec) permite o scadere cantitativa a costurilor orare facand acest serviciu accesibil tuturor.

  • FRECVENTA:

Tratamentul trebuie facut lunar in functie de etapele de crestere a parului: anagena, catagen si telogen.

  • FOTO TIPURI:

IPL emite o lumina de mare intensitate care lucrează cu spectru larg disperseaza in mod inutil pe piele.

Laserul diodo funcționeaza la intensitate redusa "eliminând practic riscul de arsuri, frecvența de 808 nm, permite, de asemenea luminei pure rosii să fie absorbita de 10 ori mai mult de melanina de par. Acestea par a fi principalele diferente dintre IPL si laserul diodo.

Epil Experience prin intermediul laserului diodo 808 nm reprezinta noua frontiera a epilarii definitive.

Tehnologia Epil Experience genereaza o raza laser sub forma de buchet cu o lungime de unda de 808 nm in gradul de a trece prin piele fiind absorbita de pigmentul de melanina a parului distrugandu-i radacina.

Prin procesul chimic / fizic de FOTODERMOLIZA SELECTIVA obtinem ridicarea temperaturii endogene a celulelor matriarhale din interiorul bulbului, obtinându-se astfel efectul de epilare permanenta.

Tratamentul este nedureros prin intermediul capatului cu  sticla de safir prin puterea de absorbtie <1%; cu sistem de racire patentat capabil sa execute peste 10 ore de munca.

 

 

 

F.A.Q. intrebari frecvente

 

Acest tratament este într-adevar fara durere?

Laser dioda cu o lumina coerenta genereaza actiunea selectiva numai asupra parului pentru neproducerea de reactii adverse pe piele imperceptibil.

Este intr-adevar eficient si permanent?

Tratamentul este cu adevarat eficient, deoarece aceasta duce la rarire semnificativă a patrimoniului pilifer dar este imposibil de a garanta durata pe viata.

Acesta functioneaza chiar si pe pielea inchisa la culoare?

Da, frecventa 808nm este absorbita de pigmenti, cum ar fi hemoglobina, melanina si cheratina. De acea culoarea pielii nu intervine asupra tratamentului.

Există efecte secundare?

Efectele secundare sunt minime si, practic, inexistente în cele mai multe cazuri, prin controalele initiale se identica posibile efecte secundare minime.

Acest tratament poate crea arsuri?

Fasciculul laser fiind o undă electromagnetica de mica intensitate daca utilizat în mod corespunzător nu poate provoaca arsuri.

Se poate trata parul blond?

Da, dar este normal sa va asteptati la un raspuns la tratament mai lent.

Se pot trata parul alb?

Nu, parul alb si gri nu este indicat pentru a trata, deoarece nu contine nici un pigment.

De cate ori trebuie sa fac tratamentul?

Numarul de sedinte variaza in functie de caz, si variaza in baza la: varsta, culoarea parului, productia hormonala, starea de sanatate si de alti factori personali. Statistic, numarul de sesiuni este între 8 si 15.

Cat de des am nevoie de tratament?

Va recomandam o baza lunara (30/40 de zile).

Cat timp dureaza o sesiune?

Durata sesiunii variază în functie de zona care trebuie tratata. Exemplu: mustata 1 min; ambele axilele 5/7 min; intreg picior 25/30 min.

Barbatii pot face Fotoepilare?

Da, este cu siguranta recomandat fiind un tip de par mai adecvata, avand în vedere grosimea si densitatea pigmentilor si bulbilor.

De la ce varsta pot incepe sa faci?

Se poate efectua tratamentul de la faza de dezvoltare in continuare. Pentru minori este necesară consimtamantul parintilor.

Femeile insarcinate pot face tratamentul?

Nu

Se poate efectua tratamentul pe persoane bolnave?

Depinde de boala si grad.

In prezenta negilor se poate efectua tratamentul?

Da, acestea sunt acoperite foarte bine cu un corector alb.

Tratamentul poate fi efectuat în orice parte a corpului?

Da, cu exceptia scalpului, orificii, zona ochilor si a membranelor mucoase.

In prezenta tatuajelor se poate efectua tratamentul?

Zona cu tatuaj trebuie acoperita bine cu hartie alba si schoch, zona tatuata absolut nu se poate trata.Inapoi
 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT