Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

FIOLE SER ANTICELULITIC BIO-SHOCK CELLUCOMPLEXFiole ser anticelulitic BIO SHOCK CELLUCOMPLEX
2000 LEI


 

Efectuarea comenzii nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii. Dupa ce ati efectuat comanda, va vom contacta telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp pentru confirmare.

 


DESCRIERE 

Bio-Shock Cellucomplex este un ser anticelulitic spectaculos, de maxima performanta, care topeste depozitele de grasime si nodulii celulitici, instantaneu. Are proprietatea de a disploca nodulii de grasime incapsulati, vechi si tari, fovorizand drenarea grasimilor (toxinelor) din organism, spre eliminarea pe cale naturala. De asemenea, oxigeneaza pielea, reducand aspectul de coaja de portocala, in cel mai scurt timp. Este un tratament “soc”, cu rezultate imediate si de durata.

Bio-Shock Cellucomplex contine cei mai puternici si cunoscuti ingredienti anticelulitici: guaranina, L-carnitina, iedera, extract de fucus si de acebo, toate cu efect antiadipos si antiedematos.

Serul anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex poate fi folosit zilnic. Pentru rezultate evidente, utilizati tratamentul de cel putin 3 ori pe saptamana.

Dupa fiecare sedinta de tratament, zona tratata va arata din ce in ce mai bine, ca urmare a micsorarii stratului de tesut adipos si reducerii celulitei.

Dupa aplicarea unui produs anticelulitic nu faceti dus 3, 4 ore! Ingredientii activi actioneaza timp de 12 ore.

CUM ACTIONEAZA:

  • L-carnitina este cel mai eficient si mai sigur ingredient anticelulitic. Topeste depozitele de grasime deja existente si previne formarea altora noi

  • guaranina contine cofeina si teobromina, ingrediente active, care accelereaza procedeul de distrugere a celulitei

  • extract de aceba are o puternica actiune anticelulitica si antiedematoasa, ce reduce implamatia ganglionilor limfatici, responsabili cu aparitia celulitei

  • extract de iedera, ca si extractul de aceba, actioneaza asupra celulitei si ajuta la eliminarea edemelor, imflamatiilor si a surplusului de apa din organism

  • extract de fucus are actiune anticelulitica, prin continutul mare de iod. Normalizeaza permeabilitatea capilara si impiedica acumularea lichidelor in tesut

  • metil nicotinate induce efectul de inrosire a pielii, dechide porii si accelereaza circulatia sanguina

CUM SE FOLOSESTE:

Inainte de aplicarea serului anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex, faceti un dus cald, pentru deschiderea porilor. Acest lucru nu este insa, obligatoriu, serul putand sa patrunda in profunzimea tesutului, datorita ingredientilor sai de calitate. O data pe saptamana este bine sa faceti un peeling corporal, pentru a curata stratul de celule moarte de pe piele. Toate acestea ajuta la deschiderea porilor si la o mai buna penetrare a substantei anticelulitice in profunzimea tesutului adipos. Aplicati apoi, printr-un masaj usor, o fiola de Bio-Shock Cellucomplex si lasati-o sa actioneze timp de 10 minute. Este posibil sa nu utilizati tot serul, la o singura aplicare. Puneti capacul fiolei si aplicati serul ramas, a doua zi.

Nu va speriati! Zona pe care s-a aplicat substanta se va inrosi, datorita accelerarii circulatiei sanguine. Acest efect va disparea in circa 20 de minute. La unele persoane, poate aparea si senzatia de caldura, datorita ingredientilor activi. Si aceasta senzatie va disparea in scurt timp. Reactia de inrosire si efectul termic nu sunt obligatorii si nu au nici o legatura cu eficienta produsului!

In cazul celulitei rigide, vechi si compacte, puteti aplica, peste solutie, un fiml osmotic. Acesta are menirea de a produce un mini efect de sauna si ajuta la deschiderea porilor. Astfel, nodulii celulitici se inmoaie si se disloca, ajungand in stare lichida. Grasimea topita se va elimina natural, prin procesele fiziologice. Impachetarea cu film osmotic poate dura intre 40 de minute si 3 ore.

 

 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT