Dorton Spa Center - Salon de remodelare corporala si slabire

 

DESPRE NOIDorton Spa Center se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor, indiferent de varsta, care doresc sa slabeasca, sa isi tonifieze musculatura, sau pur si simplu sa se relaxeze.


Dorton Spa Center - Mesaj terapreutic si de relaxare

Va punem la dispozitie intrega noastra atentie, profesionalism si tehnologie moderna, in scopul rezolvarii unor probleme precum:

  • kilogramele in plus;
  • celulita;
  • obtinerea unui corp bine modelat si tonifiat;
  • stare generala de bine;
  • ritm de viata mai sanatos;
  • relaxarea deplina.

Echipa nostra tanara si pasionata va intampina cu zambetul pe buze, si se asigura ca, pana la sfarsitul procedurilor, si dumneavoastra sa fiti la fel: cu zambetul pe buze.


Facem tot ce ne sta in putere, pentru a va transforma, din simplii clienti in persoane ce revin, de fiecare data, cu deplina incredere.


Va asteptam cu drag la Dorton Spa Center!SPECIAL OFERTA SPECIALA DORTON SPA CENTER

CADOU: La fiecare prietena care achizitioneaza un abonament in centrul nostru, primesti GRATUIT o sedinta de masaj de relaxare!SPECIAL OFERTA SPECIALA DORTON SPA CENTER

GRATUIT: Diagnosticare Corporala la inceputul si la finalul tratamentului!


Inaintea inceperii oricarui tratament se va face o evaluare generala a problemelor existente, in vederea alegerii unui tratament personalizat, potrivit nevoilor dumeavoastra. Se completeaza o fisa personala ce contine informatii de genul: dimensiuni (talie, solduri, coapse, genunchi, brate, glezne, bust), greutate, stadiul si tipul celulitei. In urma acestor masuratori, se va stabili de comun acord, tipul tratamentului si frecventa sedintelor. La final se face o noua Diagnosticare Corporala care sa evidentieze rezultatele obtinute.


La Dorton Spa Center consultatiile si sfaturile terapeutilor nostri nu te costa nimic, dar pot fi foarte valoroase!


Este important sa slabesti, insa, la fel de important este sa slabesti frumos si sa te mentii la starea dobandita prin sedinte de intretinere.

 

COPYRIGHT © 2013  Dorton Spa Center

SITE CREAT DE InOffice - Sisteme Integrate de Mentenanta IT